

Citizenship & Governance, Festival of Research: Celebration and Opportunities

Thursday 1^{st} December 2022, 13:30-18:30 Berrill Lecture Theatre, The Open University and online via MS Team

TIME	SPEAKER
13:30 (30 mins)	Drinks on arrival – in person only
14:00 (10 mins)	Welcome from C&G Directors
14:10 (10 mins)	Open Societal Challenges: Presentation by Prof Kevin Shakesheff, Pro-Vice Chancellor for Research and Innovation
14:20 (10 mins)	Professor <u>Umut Erel</u> and Professor <u>Marie Gillespie</u> : Covid Chronicles from the Margins.
14:30 (10 mins)	Professor <u>Simon Lee</u> , Dr <u>Olga Jurasz</u> & Professor <u>Umut Erel</u> : A year of MY-gration: cross-C&G initiative
14:40 (10 mins)	Professor <u>Lisa Lazard</u> and Professor <u>Rose Capdevila</u> : Gender Equitable Interactions Online (GEiO): Supporting gender equity in work-based videoconferencing.
14:50 (10 mins)	Dr Manik Deepak- Gopinath and Mr Bashir Uddin (CEO of Bangla Housing Association): 'Amar bari, amar jibon' (My home, my life): developing living environments for Bangladeshi elders
15:00 (10 mins)	Dr <u>Mathijs Lucassen</u> : Engaging sexual stories
15:10 (20 mins)	Q&A
15:30 (30 mins)	Break
16:00 (10 mins)	Professor <u>Jean Hartley</u> : Public Leadership
16:10 (10 mins)	Dr Olga Jurasz: the OVAW Observatory
16:20 (10 mins)	Professor Leslie Budd: Socioeconomic Governance of Space Exploration.



16:30 (10 mins)	Dr <u>Alessandro Sancino</u> : working with a local government
16:40 (10 mins)	Professor <u>Jacqui Gabb</u> and Paired: working with a start up
16:50 (10 mins)	Professor Simon Lee: working with faith leaders, Imam's project
17:00 (20 mins)	Q&A
17:20 (10 mins)	Closing remarks
17:30 (60 mins)	Social gathering